Jag får prova iaf..

att åka till Skansen med ett gäng av mina ponchos, sjalar, betongtomtar & trähästar, bl.a. I dessa tider vet man ju inte alls hur det kommer att utfalla. Kommer det några besökare? Är det någon av dom som ens ser mina saker? Blir det nånting sålt?

Nu har jag det, åkt till Skansen, plockat upp mina saker och ja, det är besökare på Skansen, dock färre än förra året (förstås), och ja, de flesta har koll på att hålla avstånd. Å så kom värmen! 😎 Helt ok i början på veckan, men det blev varmare och varmare, till slut 30-31° i skuggan 🥵, och som väl är (för alla barn), så väljer många att åka och bada istället, så jag väljer att jobba på hemmavid dessa varma dagar och kommer tillbaka på söndag 28 juni, då utlovas det några grader svalare. 🤗 Sen hela vecka 27. Förhoppningsvis utan undantag. Men, om du vill besöka mig på Marknadsgatan och vara säker på att jag är där, så rekommenderar jag att följa mig på Instagram -> ”Lewimon”.

Öppet fr 11-16, ibland längre, ibland lite kortare 😆

P.S. V. 30 & 31 hittar du mig på Klockargården i Tällberg.